Justine en Sebastiaan gaven elkaar het jawoord op 1 augustus 2020 te Roeselare. Samen beginnen Justine en Sebastiaan aan een volgend hoofdstuk in hun leven, en dat wilden ze voor eeuwig vastleggen door deze video. De bruid ontving ons op de ouderlijke woning. De bruid en de familie waren al talrijk aanwezig om de laatste zaken in orde te brengen. Het bruidsboeket, het kleed, ouderlijke spulletjes en foto's, ... werden in beeld gebracht. Nadat de bruid opgemaakt was en de familie aanwezig was, gingen we samen naar het stadhuis te Roeselare. Daar wachtte Sebastiaan Justine op. Alles verliep volgens plan, Sebastiaan en Justine werden verenigd. 
Daarna werden de familiefoto's genomen aan het stadhuis en in het Sterrenbos te Rumbeke. Daar vond een uitgebreide lunch plaats in beperkte familiekring. Het was een stralende zonnige zomerdag, eentje om nog lang over na te vertellen. 
Geniet in deze video van één van de mooiste dagen uit het leven van Justine en Sebastiaan als man en vrouw. 

videograaf film huwelijksfilm huwelijksvideo trouwfilm trouwvideo huwelijksreportage trouwreportage huwelijksfotograaf trouwfotograaf fotograaf huwelijk

Back to Top