Rouverpa is een verpakkingsbedrijf dat zich richt op het converteren van folie, kraft en zijdevloei. Hun klanten zijn voornamelijk bloemenwinkels, tuincentrum en chocolatiers. Het bedrijf zelf bestaat al meer dan 30 jaar en wordt geleid door Geert D'hondt en Caroline Desmet. De zaakvoerders gebruiken hun passie en ervaring om kwalitatieve producten te produceren. De klant staat  centraal en kan het mede dankzij zijn eigen productielijn producten op maat van de klant maken. 
Om meer sfeer op te roepen, besliste Rouverpa om een klant in de kijker te zetten, namelijk bloemenwinkel Rose Garden te Pittem. De zaak werd 53 jaar geleden opgericht door haar schoonouders in een oud herenhuis in Pittem. De zaak werd stelselmatig uitgebreid. Sedert 1998 werd de zaak overgenomen door Isabel en haar man. Isabel houdt zich bezig met de bloemenzaak en haar man doet verder wat zijn vader altijd gedaan heeft, namelijk de snijbloemen kweken.Ondertussen helpt ook zoon Matice mee in de kwekerij. 
In de video wilde Geert D'hondt voornamelijk dat de klant open en met alle eerlijkheid kon communiceerden. Isabel legde met veel plezier uit waarvoor hun bedrijf staat en wat het precies doet. Daarnaast hecht ze ook enorm veel belang aan de verpakkingen. Ook vertelt ze dat de familiale sfeer met het bedrijf heel aangenaam is. 
Back to Top