Castillo de Monda is een uniek hotel gelegen op juist geen 10 minuten van Marbella en 15 minuten van Puerto Banus. Het uitzicht vanuit de kamers, het restaurant, de bar, ... zijn absoluut adembenemend. Het kasteel is gebouwd op de fundamenten van "Al-Mundat", een Arabisch fort uit de 9e eeuw. Een van de oorspronkelijke torens is nog zichtbaar, evenals delen van de funderingen, die door het hele interieur terug te vinden zijn. Door de spectaculaire ligging en historische natuur is Castillo de Monda een ideale locatie voor recepties, productlanceringen, fotoshoots, bruiloften, etc. 
In het kasteel bevinden zich alle kamers, evenals de eetzalen, de spa en de gemeenschappelijke ruimtes.
Door de dikke muren is het hotel in de zomer van binnen altijd relatief koel en in de winter houdt het de warmte vast voor een perfecte sfeer in het hele hotel
Bij Castillo de Monda kan je ook terecht als bezoeker. Zoek een plekje op het ruime terras, een intiem hoekje van de tropische daktuin of borrel met tapas aan de bar. Geniet van een kopje koffie of een glas wijn op het terras of kies restaurant Albacar voor lekker eten. 
Het hotel wordt beheerd door drie gepassioneerde Nederlandse hospitality professionals: Maryn, Jaap en Arjan.
Sommige namen klinken je misschien bekend in de oren; Jaap en Arjan runden vroeger hotel-restaurant Santa Fe in Coin. In het hotel is Jaap de culinaire autoriteit. Maryn zorgt voor de conceptuele invulling, financiën en sales en marketing terwijl Arjan verantwoordelijk is voor de dagelijkse operatie en personeelsbezetting.

Hotel fotografie, Hotel videografie, fotografie voor horeca en events

Back to Top